Miek Pot

“Actief luisteren en aanwezig zijn bij wat zich aandient”

Het leven heeft me een hoop levenservaring gegeven en ik heb me met name verdiept in NLP en het Enneagram. Als NLP Trainer ben ik afgestudeerd in de typische communicatie maar mijn manier van werken is eclectisch. Lange tijd verbleef ik in stilte en afzondering en heb talloze boeken geschreven. Na ruim 16 jaar goedlopende stilteretreats georganiseerd en begeleid te hebben, ben ik in 2016 met deze counselingspraktijk begonnen. “Het boek the road less travelled van M. Scott Peck heeft een grote invloed op mijn leven gehad en mede tot deze keuze geleid.”

Diploma’s:

  • Historica (drs.) afgestudeerd in Geschiedenis aan de Universiteit van Leiden (NL).
  • NLP Master Practitioner; Internationaal Instituut voor communicatie en NLP Arcturus (B).
  • Internationaal NLP Trainer, geaccrediteerd door het hierboven genoemde instituut.
  • C.ertified  E.nneagram T.eacher in the Narrative Tradition of Helen Palmer (EPTP), geaccrediteerd door Enneagram Nederland.
  • Psychosociale Basiskennis (PSBK), SHO Registeropleiding; CPION erkend.

Certificaten:

  • Leergang “Gestalt en Systemisch Werken”; MultidiMens (B).
  • Training Open Onderhandelen; Frits Philips Jr & Partners.
  • Jaartraining Enneagram; Enneagramproject.
  • De kunst van het vragen stellen; Het socratisch gesprek.be.